Kommentarer lukket til Så er første artikel publiceret

Alle de 4 delprojekter i PTOKS studiet er nu afsluttet og vi er i fuld gang med at analysere data og skrive artikler. Den første artikel er lige blevet publiceret i Trials. Det er en protokol artikel som beskriver det randomiseret kontrolleret studie som samtlige børneafdelinger i regionmidt deltog i samt akut afdelingen i Herning.

Se artiklen her:

http://rdcu.be/tksS

Læs mere

Kommentarer lukket til PTOKS nyt

Kære alle

Først og fremmest en stor tak til ALLE, som er med til at løfte opgaven med gennemførslen af PTOKS projektet. Jeg ved godt, at der følger ekstra arbejdsopgaver med i form af udlevering af informations materiale til og information af forældre, som tager tid i en forvejen presset arbejdsdag.

Der er nu randomiseret næsten 10.000 børn – RIGTIG GODT GÅET – og vi regner med at PTOKS projektet vil fortsætte resten af 2016.

Vi er ved at analysere da...

Læs mere

Kommentarer lukket til PTOKS projekt kører på næsten alle afdelinger

PTOKS projektet er nu i gang på næsten alle afdelinger. Dette betyder at der aktuelt inkluderes børn på følgende afdelinger:

  • Børneafdelingen, Randers
  • Børneafdelingen, Viborg
  • Børneafdelingen, Herning
  • Børneafdelingen, AUH
  • Børneafdelingen, Hammel
  • Akut Afdelingen, Herning

Der er på nuværende tidspunkt randomiseret 2.900 børn – Et rigtig flot resultat, da det jo langtfra er alle afdelinger som har været med fra starten...

Læs mere

Kommentarer lukket til PTOKS projektet begynder på Børneafdelingen på Skejby

Så er vi endelig nået der til hvor de første pædiatriske patienter kan blive PTOKS monitoreret i Region Midt. I morgen begynder Børneafdelingen på Aarhus Universitetshospital i Skejby at monitorer ud fra PTOKS modellerne.

Der er i den forbindelse lagt nogle flere dokumenter op på www.ptoks.dk; under materialer. Her ligger nu også:

1. PTOKS – hjælpeark; som kort beskriver de forskellige procedurer omkring randomisering, SFI og dokumentation af samtykke

2...

Læs mere

Kommentarer lukket til Undervisning i PTOKS er startet på Regionshospitalet Herning

Nu er vi begyndt med undervisning af personalet på Regionshospitalet Herning. I denne uger er børnelægerne og kirurgerne undervist og vi fortsætter med plejepersonalet i næste uge. Hvis alt går efter planen starter PTOKS projektet den 1. september 2014 i Herning, som de første i Region Midt.

Læs mere